EST. 2003

Wie zijn wij?

Met meer dan 30 jaar ervaring in veranderings- en coachingstrajecten en achtergronden in bedrijfskunde, psychologie en digitalisering, helpt Fjell International u bij het doorvoeren van verbeteringen binnen uw bedrijf.

Organisaties willen graag snel en met zo min mogelijk kosten problemen oplossen, verbeteringen doorvoeren, gemeenschappelijke strategieën ontwikkelen en deze ook implementeren. Momenteel worden plannen om tot verbeteringen te komen op directieniveau, met of zonder externe input van (consultants) bepaald. Medewerkers worden vaak óf buiten beschouwing gelaten óf vanuit de hiërarchie gevraagd wat ze ervan vinden, terwijl zij indirect bepalen of een verandering succesvol wordt. Een veranderingstraject zou tot succes moeten leiden, maar kost vaak veel geld zonder resultaat.

Fjell International helpt u, samen met uw medewerkers een verbetering in uw bedrijf door te voeren. Door uw medewerkers uit te dagen, hun kennis en ervaring zonder belemmeringen in te zetten, zorgen wij ervoor dat medewerkers zelf bedenken welke verbetering het beste geïmplementeerd kan worden. Vervolgens kunnen wij met onze kennis en ervaring u inzicht geven in de mogelijke verbeteringen in uw bedrijf. Omdat deze verbeteringen ook worden ondersteund door uw medewerkers hebben ze een grotere kans van slagen.

Wij geloven dat kleine veranderingen meer resultaat opleveren dan groot opgezette veranderingsprojecten. Wij geloven dat u en uw medewerkers heel goed in staat zijn om zulke veranderingen succesvol door te voeren.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere: TUI BeNe, TUI Germany, TUI InfoTec, Schauenburg International en Orange Films.

Overige diensten:

Software matchplatform Fjind
Fjell International beheert ook het matchplatform Fjind. Fjind is hét software matchplatform voor enerzijds bedrijven met een software vraagstuk en anderzijds voor leveranciers met een softwareoplossing. Veel bedrijven zoeken ondersteuning op het gebied van de nieuwe AVG/GDPR-norm. Fjind geeft hen (aan de hand van zoekfuncties) een shortlist van de best passende softwareoplossingen. De softwareleveranciers krijgen door dit matchingprincipe kwalitatieve en serieuze leads, omdat de klant zelf het vraagstuk en de behoefte bepaalt.

Sales Outsourcing
U wilt groeien of meer business genereren uit uw huidige netwerk maar vindt het lastig hiervoor de oplossing in eigen huis te vinden, dan kan sales outsourcing hierin een uitkomst bieden. Er zijn verschillende redenen voor outsourcing en de keuze hiervoor is doorgaans strategisch. De meest voorkomende is kostenbesparing. De commerciële activiteiten kunnen door een externe specialist simpelweg efficiënter worden weggezet. De risico’s zijn eveneens beperkt aangezien u niemand extra in dienst hoeft te nemen en de kwaliteit gewaarborgd blijft. U kunt zich blijven focussen op uw eigen kernactiviteiten en uw omzet en klantenbestand zal groeien.

Wij combineren uw ideeën met onze ervaring om samen tot een succes te komen!

Partnership

Fjell International beschikt over meer dan 30 jaar ervaring en wordt omschreven als praktijk- en mensgericht. Groei en ontwikkeling zijn belangrijke termen die centraal staan in de aanpak van Fjell International. Wij werken op basis van waardering voor u als persoon en voor uw ideeën, het gaat tenslotte om een bedrijf waar u veel energie in heeft gestoken. Wij combineren uw ideeën met onze ervaring om samen tot een succes te komen!

Jonge ondernemingen

Wanneer uw bedrijf niet naar wens presteert, is het goed om gedachten en ervaringen uit te wisselen over de problemen die u als jonge onderneming tegenkomt. Fjell International fungeert graag als gesprekspartner, met als doel samen tot de best passende oplossing te komen. We helpen u bij het (re)organiseren van uw organisatie en de groeimogelijkheden in Nederland en daarbuiten te bekijken.

Veranderingstrajecten

Een situatie waarin zwaarwegende beslissingen moeten worden genomen ter optimalisatie van uw bedrijf. Fjell International kan u hierbij helpen, door zorg te dragen voor een succesvolle realisatie van veranderingen. Uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op dit vlak komt in dergelijke situaties uitstekend van pas.

U kunt zich blijven focussen op uw eigen kernactiviteiten en uw omzet en klantenbestand zal groeien.

Waarom Sales Outsourcing?

U wilt groeien of meer business genereren uit uw huidige netwerk maar vindt het lastig hiervoor de oplossing in eigen huis te vinden, dan kan sales outsourcing hierin een uitkomst bieden. Er zijn verschillende redenen voor outsourcing en de keuze hiervoor is doorgaans strategisch. De meest voorkomende is kostenbesparing. De commerciële activiteiten kunnen door een externe specialist simpelweg efficiënter worden weggezet. De risico’s zijn eveneens beperkt aangezien u niemand extra in dienst hoeft te nemen en de kwaliteit gewaarborgd blijft. U kunt zich blijven focussen op uw eigen kernactiviteiten en uw omzet en klantenbestand zal groeien.

Waarom Fjell International?

Binnen Fjell International houden we ervan om de mouwen op te stropen. Onze Sales Consultants hebben ruime ervaring in B2B en B2C salesactiviteiten en beschikken over een groot netwerk. Door goed te luisteren, trachten we in samenwerking met onze partners tot een gedegen verkoopplan te komen. Hierin willen we eerlijk en flexibel zijn naar elkaar om samen voor succes te gaan.

Fjind helpt jouw organisatie op een gemakkelijke, snelle en kosteloze manier met het vinden van de beste en meest passende software en/of diensverlening voor jouw organisatie.

Software matchplatform

Fjind is hét software matchplatform voor enerzijds bedrijven met een software vraagstuk en anderzijds voor leveranciers met een softwareoplossing. Veel bedrijven zoeken ondersteuning op het gebied van bijvoorbeeld de nieuwe AVG/GDPR-norm. Fjind geeft hen, aan de hand van zoekfuncties, een shortlist van de best passende softwareoplossingen.
De softwareleveranciers ontvangen door dit matchingprincipe kwalitatieve en serieuze leads, omdat de klant het vraagstuk en de behoefte bepaalt.

Onze kernkwaliteiten

De Kracht van Fjell International

01
Persoonlijke aandacht

Luisterend oor

Fjell International biedt een luisterend oor. Waardevolle gesprekken die helpen een goed beeld van elkaar te krijgen.

02
Ambitie

Ondernemingen tot een hoger niveau brengen geeft ons energie.

Wij streven naar een verbetering van uw onderneming.

03
Kennis

Kennis van zaken

Wij zijn gefocust op het verzamelen van relevante kennis aangaande ondernemingen en verandertrajecten.

04
Vertrouwelijk

Vertrouwelijk

Uw situatie en/of uw probleem blijft bij ons;

Onze diensten reiken verder dan Fjell International. Bekijk ook eens  Fjell Sport & Media!

Laatste Nieuws

Blog

Samenwerken

Neem contact op!

Telnr

T – +31 (0) 6 40 13 97 43

E-mail

info@fjell-international.nl

Locatie

Jonkerbosplein 52, 6534 AB Nijmegen

*Vult u astublieft alles in?