Media & Communicatie
in de sport

FJELL SPORT & MEDIA IS HET MEDIABEDRIJF BINNEN DE FJELL GROUP, OPGERICHT DOOR DAAN VAN DEN BERG. HIJ BEGON ZIJN MEDIACARRIÈRE ALS FREELANCE JOURNALIST IN DE NEDERLANDSE (WIELER)SPORT. DE WERKZAAMHEDEN VARIEERDEN, VAN DE LIVE-VERSLAGGEVING VAN WEDSTRIJDEN TOT EINDREDACTEUR. VANAF HEDEN DOET HIJ DIT ONDER DE VLEUGELS VAN FJELL SPORT & MEDIA.

Contact opnemen

2017
Nieuwe Uitdaging

EIND 2016 BESLOOT DAAN VAN DEN BERG ZIJN WERKZAAMHEDEN ONDER DE NAAM VAN FJELL SPORT & MEDIA VOORT TE ZETTEN. FJELL SPORT & MEDIA GAAT VERDER WAAR DAAN BEGONNEN IS: EEN GROTE DIVERSITEIT AAN MEDIA INZETTEN OM (SPORT)ORGANISATIES EN INDIVIDUELE SPORTERS ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN BIJ HET JUISTE PUBLIEK. FJELL SPORT & MEDIA ZORGT ERVOOR DAT UW BOODSCHAP BIJ HET GEWENSTE PUBLIEK TERECHT KOMT, DIT GEBEURT MET DE COMMUNICATIEMIDDELEN DIE ZICH DAAR HET BESTE VOOR LENEN.

Contact opnemen

Fjell Sport & Media biedt verslaggeving aan in verschillende vormen, zoals de live-verslaggeving van sportevenementen of het maken van persberichten.

Fjell Sport & Media zet samen met u de best passende communicatiestrategie op. De juiste mix van traditionele en nieuwe media, of juist enkel sociale media, samen bepalen we welke strategie het best van toepassing is op uw organisatie.

Dankzij de uitgebreide kennis van sociale kanalen kan Fjell Sport & Media uw organisatie optimaal onder de aandacht brengen bij uw publiek. Denk aan kanalen als Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram en Snapchat.

Dankzij de uitgebreide kennis van verschillende communicatie-kanalen kan Fjell Sport & Media uw organisatie optimaal onder de aandacht brengen bij uw publiek. Dit kan Fjell Sport & Media door goede contacten binnen de journalistiek, maar ook door de kennis van uiteenlopende communicatiekanalen.

Onze diensten reiken verder dan Fjell Sport & Media. Bekijk ook eens  Fjell International!

Laatste Nieuws

Met de MTB toeren rondom Scherpenzeel

Dit keer maakte ik een video over de MTB Toertocht in Scherpenzeel

MTB HEUVELRUG RHENEN, Is dit een vlog? over de mooiste MTB-Route van Nederland

We hebben een video gemaakt! Dit keer over de MTB Route rondom Rhenen  

Sport in Veenendaal

VAV       VRC    

Sport in Veenendaal

VAV     VRC     ebooks

Topcompetitie Eurode
De Topcompetitie werkt ook in 2017 samen met Fjell Sport & Media

Новости ДНР

Fjell Sport & Media van start

Fjell Sport & Media is deze maand officieel van start gegaan. Fjell Sport & Media...

Neem contact met ons op

Telnr

T – +31618907151

E-Mail

info@fjellsportmedia.nl

Locatie
Veenendaal
*Vult u astublieft alles in?